Blogg:

Filmer

2017 06 22

SUNSHINEPODDEN – 4GOOD

En pod om att möta sina rädslor, att vara den jag kan vara, och att påverka världen
Du hittar den här

 

 

 

 

 

 

 

 

WOMEN IN SPORT AND ADVENTURE

En podcast med genusperspektiv inom sport & äventyr där grundaren av festivalen, Lucy Rist, jag, flugfiskaren Emelie Björkman, Freeride skidåkarna Karin, Caroline och Lotten och Mt Everestbestigaren Maria Granberg medverkar. Riktigt intressant 🙂
Lyssna här

TRAILER TILL FILMEN OM IRANLÖPNINGEN

With English subtitels

In Swedish

UNIKA MÄNNISKOR

Kristina är äventyraren som gillar långlöpningar. 2015 sprang hon ensam 184 mil genom Iran. Några år innan sprang hon 326 mil från Turkiet till Finland…Bara för att nämna två exempel! Med Kristina kommer vi på djupet om meningen med allt. Vi pratar om gud, förutfattade meningar och om att dricka sprit i landet där det är förbjudet. Dessutom avslöjar hon sitt nästa stora drömäventyr som hon i så fall blir först i världen med att göra.
ITunes
PlayerFM

LÖPARSNACK – NÄR JORDEN RUNT LÅTER LAGOM!

Om löpning genom annorlunda länder. Kristina Paltén berättar om sin löpning genom Iran och Stefan Samuelsson pratar om löpning i Irak, Nordkorea och Sahara.
Lyssna här

RESAN GENOM IRAN

OM TRO, RÅA ÄGG OCH ATT SPRINGA RIKTIGT LÅNGT

LÖPNING, RÄDSLA OCH MENINGEN MED LIVET

MARATONPODDEN

”Inte bara att jag har träffat en karl efter 12 år som singel, han har ju också tre barn som är 17, 15 och 9 år gamla. Jag har inga barn och är inte van vid det så det här föranleder en massa roliga och spännande situationer. Där har jag haft mycket nytta av ultralöpningen, att gå utanför komfortzonen är otäckt men jag vet att det kommer att hända en massa saker som i slutänden är positivt för mig.”
Lyssna på en podcast om celibat, bajslöpning och kändisskap

HOW TO SET CHALLENGING GOALS – AND ACHIEVE THEM

LÖPARSNACK – OM ÄVENTYR, VÄRLDSREKORD OCH BEHOV AV UTMANINGAR

Lyssna på Niklas Holmström Anders Nordström och mig!