START
OM KRISTINA PALTÉN
FÖREDRAG
COACHNING
ÄVENTYR
ULTRALÖPNING
FILM & POD
BLOGG
REFERENSER
BILDER/PRESS
GÄSTBOK
SKRIVET
PRESSMEDDELANDEN
OM FÖREDRAGEN
Ämnen
• Inspiration, Motivation – Att använda min fulla potential
• Den positiva spiralen – Metoden för att lära mig själv lyckas
• Sätta goda mål – Nå oanade höjder och upptäcka att universum har inget slut
• Gruppdynamik – Hur jag får 1+1+1 att vara mycket större än 3

Både CG Jung och Maslow menar att självförvekligande är den högsta nivån av utveckling. En person som förverkligar sig själv mår bra, lever lyckligt, har förmåga att hantera motgångar och presterar på nivåer där den överraskar omgivningen och ibland också sig själv.

Trots självförverkligandekulturen som rått senaste åren är det fortfarande många som lever i rädslan att misslyckas - speciellt på arbetsplatsen. Rädsla att misslyckas och normer om vad som anses ”normalt” binder människor i att begränsa sig själva till något mycket mindre än de verkligen är. Därmed får varken individen eller företagen användning av den fulla potential som människan har.

Kristina menar att människan har en obegränsad kapacitet. Vi kan nå så långt vi vill – och mycket längre! Det handlar om att vilja, bygga tron på sig själv och ha roligt! Hon ger konkreta råd om hur man bygger den positiva spiralen, vad som kännetecknar ett bra mål, hur en energigivande, positiv målbild skapas och hur vi påverkar vår förmåga med vad vi tänker. Kristina berättar om enkla metoder för hur vi kan hantera tankar och känslor så att vi ständigt växer. Och när jag själv växer kommer jag påverka andra så att de också växer.

Kristina har 18 års erfarenhet av ledande roller i yrkeslivet. Genom ultralöpningen och allehanda äventyr är hon väl bekant med höga målsättningar och olika typer av utmaningar, rädslor och svårigheter och hur dessa kan användas till utveckling. I sitt arbete som ansvarig för Landslagsgruppen i Ultralöpning har hon kunskap om vad som får extremidrottare att prestera i världsklass. Allt detta väver Kristina samman med sin kunskap i psykologi och livsfilosofiska funderingar. Denna cocktail serverar Kristina på ett mycket målande, personligt berörande sätt, fyllt av anekdoter, som gör att lyssnaren lämnar föredraget med ett varmt skratt och nya referenser kring sig själv och vad som verkligen är möjligt.

Kristina är föreläsare sedan 2006. Hon skräddarsyr alltid sina föredrag utifrån kundens specifika behov.


INBOKADE DATUM
18-01-12
Föreläsning, "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Akademiska Hus, Göteborg
18-01-18
Stora måldagen
Börje Salming, Janne Schaffer, jag m fl delar med oss av våra erfarenheter kring motivation och mål
Se program och boka biljett här
18-01-19
Föreläsning "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Akademiska Hus, Stockholm
18-01-24
Öppen föreläsning "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Skillinge Missionshus
Biljetter & Info
18-02-01
Konferens, Hälsa för resultat, Malmö
Mer Info & Biljetter
18-02-07
Föreläsning, "Människans potential - Du kan mer än du tror!"
Örebro

KÖP BOKEN!
Beställ genom att skicka ett mail till kristina.palten@gmail.com eller köp den hos Actic i Kista
Den finns även i Piteå. Ring 0911-34618 om du vill köpa ett exemplar.

"Kristina Palténs bok är det bästa jag har läst vad det gäller mental träning. Tack bästa Kristina för att du har delat med dig av dina unika erfareheter. Läsningen blev min helgs höjdpunkt och boken är en bok som jag kommer att läsa om och om igen."
-Susan Mohseni


Kontakt   Följ mig på
kristina.palten@gmail.com
Eller ring:
0730-244 969
 
Facebook
Twitter