START
OM KRISTINA PALTÉN
FÖREDRAG
COACHNING
ÄVENTYR
  ALONE THROUGH IRAN 2015
  VÄRLDSREKORD 2014
  GÖTA KANAL - ISKALLT UPPDRAG 2014
  MIKLAGÅRD TILL STADSGÅRD 2013
  VÄRLDSREKORD 2013
  PILGRIMSLÖPNING 2011
  ATT SEGLA SITT EGET HAV 2011
  ACONCAGUA 2008
  KRONOLOGI
ULTRALÖPNING
FILM & POD
BLOGG
REFERENSER
BILDER/PRESS
GÄSTBOK
SKRIVET
PRESSMEDDELANDEN
ÄVENTYR
Äventyr. Smaka på ordet. Vad betyder det för dig?

För mig är ett äventyr att ge sig ut i det okända. Att ha en plan och något jag vill nå, med vetskapen att det kommer inte bli som jag trott. Det blir mycket mer. Det händer saker jag inte räknat med, jag lär mig, jag upptäcker nya delar av världen och av mig själv. Jag förstår längs resans väg att jag är så mycket mer kapabel än jag någonsin trott.

Äventyr är att stå där på rädslans kant, balansera och känna att jag verkligen lever, in i minsta beståndsdel i min kropp. Den sugande, sjungande lovsången till livet är som störst just när jag lever för fullt, när jag vet att jag kan förlora det jag håller kärt. När allt ifrågasätts och inget är självklart längre. Mitt liv är en färgpalett, full av glädje, sorg, nyfikenhet, lärdommar, tappat mod och återfunnet mod.

Ge mig ut på äventyr handlar om att göra det jag drömmer om, trots rädsla och oro. Rädslan är bra på så sätt att jag förbereder mig så jag kan hantera det jag är rädd för. Det är sunt och nödvändigt. Att däremot låta rädslan begränsa mig, det är otänkbart. Då vore inte mitt liv den färgpalett jag vill ha.

Äventyr finns i både stort och smått. Det behöver inte handla om storslagna expeditioner i okända länder. Det kan lika gärna vara att göra något jag inte vågat förut. Något litet, vad som, och när jag gjort det upptäcker jag att jag expanderat mig själv. Det spelar ingen större roll om jag lyckas med det jag tänkt eller inte. Lärdomen och expansionen kommer oavsett. Målsättningen är ändå att lyckas i det jag tar mig för. Utan mål finns ingen drivkraft.

Det största målet för mig är att utvecklas, se vem jag är och vad jag kan. Utvecklas gör jag genom Äventyr, Relationer, Utmaningar, att Skapa och av Nyfikenhet. Dessutom behöver jag vila tid för Reflektion för att få balans. Livet är så kort, jag vill göra det bästa utav det.


INBOKADE DATUM
18-01-12
Föreläsning, "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Akademiska Hus, Göteborg
18-01-18
Stora måldagen
Börje Salming, Janne Schaffer, jag m fl delar med oss av våra erfarenheter kring motivation och mål
Se program och boka biljett här
18-01-19
Föreläsning "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Akademiska Hus, Stockholm
18-01-24
Öppen föreläsning "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Skillinge Missionshus
Biljetter & Info
18-02-01
Konferens, Hälsa för resultat, Malmö
Mer Info & Biljetter
18-02-07
Föreläsning, "Människans potential - Du kan mer än du tror!"
Örebro

KÖP BOKEN!
Beställ genom att skicka ett mail till kristina.palten@gmail.com eller köp den hos Actic i Kista
Den finns även i Piteå. Ring 0911-34618 om du vill köpa ett exemplar.

"Kristina Palténs bok är det bästa jag har läst vad det gäller mental träning. Tack bästa Kristina för att du har delat med dig av dina unika erfareheter. Läsningen blev min helgs höjdpunkt och boken är en bok som jag kommer att läsa om och om igen."
-Susan Mohseni


Kontakt   Följ mig på
kristina.palten@gmail.com
Eller ring:
0730-244 969
 
Facebook
Twitter