START
OM KRISTINA PALTÉN
FÖREDRAG
COACHNING
ÄVENTYR
ULTRALÖPNING
FILM & POD
BLOGG
REFERENSER
BILDER/PRESS
GÄSTBOK
SKRIVET
PRESSMEDDELANDEN
KORT OM KRISTINA
Kristina är den första kvinna som sprungit tvärs genom Iran. Hon har även sprungit den 3262 kilometer långa sträckan från Istanbul i Turkiet till Tenala i Finland, och därefter paddlat 493 kilometer från Tenala till Stockholm. Hon har bestigit Aconcagua, det högsta berget utanför Himalaya med 6962 meter till toppen, och hon har seglat från Fiji till Nya Zeeland samt paddlat sträckan Stockholm - Göteborg - i februari!. På meritlistan finns även de två världsrekorden då Kristina sprang 322,93 kilometer på 48 timmar på löpband respektive 107,49 kilometer på 12 timmar på löpband.

› Äventyrare, ultralöpare, fföreläsare, författare och coach
› 18 års erfarenhet som Chef och Projektledare
› Civilingenjör i Materialfysik. Utbildad i Journalistik, Psykologi, Litterärt Skapande, Företagsekonomi samt är Diplomerad coach
› Ansvarig för Landslagsgruppen i Ultralöpning
Livet är utveckling. Livet är ständig rörelse, en resa i mig själv, i andra och i yttervärlden. Vad jag kan är enormt och okänt. Jag vill ägna mitt liv åt att undersöka denna enorma potential som vi alla har inom oss och åt att vandra den väg som är given till mig. Den finns där, lika självklart som att jag fötts, och den är tydlig när jag lyssnar inåt. För att se den behöver jag stillhet och ro och jag behöver även utsätta mig för det jag inte kan och vet. Utveckling låter mysigt, men det innebär ofta att kasta mig själv ut i det okända, det som skrämmer, det som gör ont. För jag vet att på andra sidan finns självupptäckten, stegen vidare, som ger mig ny syn på mig själv, som visar mig sidor jag inte sett förr. Som gör mig klokare och får mig att utvecklas.

Jag tror att varje människa är skapad för en speciell plats i livet. Gör jag det hjärtat talar mår både jag och omvärlden bäst. Jag tror att någon skapat alla platser och att de hänger ihop för att samverka till det bästa. Och jag tror att skaparen och nätverket är ett och samma, dvs alla är vi Gud och Gud är alla.

Genom att vi alla hör ihop vill jag möta min omgivning med kärlek. För att klara det behöver jag ge störst kärlek till mig själv, vilket innebär att vandra min väg. Skriva är en del av den vägen. De här sidorna handlar om den väg min inre kompass är inställd på. Hittar du något värdefullt i det jag skriver - läs på. Hittar du inte det - gör det som känns mer meningsfullt för dig. Vi har alla vår väg att vandra.

"It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood; who strives valiantly; who errs, and comes short again and again, because there is no effort without error and shortcoming; but who does actually strive to do the deeds; who knows the great enthusiasms, the great devotions; who spends himself in a worthy cause; who at the best knows in the end the triumph of high achievement, and who at the worst, if he fails, at least fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who know neither victory nor defeat."

- Theodore Roosevelt, Sorbonne, Paris, April 23, 1910INBOKADE DATUM
18-01-12
Föreläsning, "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Akademiska Hus, Göteborg
18-01-18
Stora måldagen
Börje Salming, Janne Schaffer, jag m fl delar med oss av våra erfarenheter kring motivation och mål
Se program och boka biljett här
18-01-19
Föreläsning "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Akademiska Hus, Stockholm
18-01-24
Öppen föreläsning "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Skillinge Missionshus
Biljetter & Info
18-02-01
Konferens, Hälsa för resultat, Malmö
Mer Info & Biljetter
18-02-07
Föreläsning, "Människans potential - Du kan mer än du tror!"
Örebro

KÖP BOKEN!
Beställ genom att skicka ett mail till kristina.palten@gmail.com eller köp den hos Actic i Kista
Den finns även i Piteå. Ring 0911-34618 om du vill köpa ett exemplar.

"Kristina Palténs bok är det bästa jag har läst vad det gäller mental träning. Tack bästa Kristina för att du har delat med dig av dina unika erfareheter. Läsningen blev min helgs höjdpunkt och boken är en bok som jag kommer att läsa om och om igen."
-Susan Mohseni


Kontakt   Följ mig på
kristina.palten@gmail.com
Eller ring:
0730-244 969
 
Facebook
Twitter